Tuotteet

ETD tuotevalikoimaan kuuluvat Optisten tiedonsiirtoverkkojen passiivi komponentit. Toimintaperiaatteemme on varastoida runsaasti kaikkia yhdistelmiä ja pituuksia erilaisia kytkentätarvikkeita. Varastotuotteet ovat toimintamme ydin, korkean laadun ja nopeiden toimitusten lisäksi. Mikäli emme löydä sinulle tuotetta varastostamme, voimme tilauksesta toimittaa jopa yhden kappaleen juuri haluamallasi pituudella tai yhdistelmällä. Toimimme erittäin joustavasti ja nopeasti myös tilaustuotteiden osalta.

ETD valikoimaan kuuluvat erilaiset häntäkuidut, adapterit ja paneelit. Häntäkuiduissa erilaiset pakkausvaihtoehdot ja 6 ja 12 värijärjestelmän eri pituudet ja 100 kpl laatikot, jopa 9 eri variaatiota on saatavilla yleisimmillä liittimillä. Adaptereista normaalit versiot Simplex, Duplex ja Quad, sekä eri vaihtoadapterit. Uutuutena valikoimaan ovat tulleet ainutlaatuiset PölysulkuTM SC ja LC adapterit.

Kytkentäkuiduista meiltä löytyy Simplex, Duplex ja kaksoisvaippaiset Duplex Oval kuidut. Simplex APC kuidut kattavat kaikki SC ja LC liittimien APC ja UPC liitinyhdistelmät. Duplex kuituja SM, MM, OM3 ja OM4 kuidut. Useimmat kytkentäkuidut ovat 30 metriin saakka varastoituna.

Pidämme varastossa myös kaikkia SC, LC, FC, ST ja MT-RJ liittimien yhdistelmiä SM ja MM kuiduilla.

Passiivi komponenteista vaimentimet, WDM, CWDM yksiköt, PLC jakajat kuuluvat myös valikoimiin.

MPO tuotteiden käytön lisääntyessä valikoimaamme kuuluvat  MPO paneelit ja kasetit sekä niihin runkokaapelit 96 kuituun saakka. MPO tuotteilla voidaan nopeuttaa asennusta merkittävästi. Erilaiset 40G ja 100G kytkentäkuidut ja Loop Back MPO jumpperit ovat varastovalikoimissa tai tilaustuotteena.

Maajatkoskotelot, kuten talojen tai pienien mastokaapelien liittämiseen JR12 aina 480 kuidun suurin jatkoksiin ovat valikoimissamme.

Nämä tuotteet eivät ole pelkästään tuotantovalikoimassa, vaan varastoituna Suomessa valmiina toimitettavaksi tilauspäivänä.

Osta verkkokaupasta

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Kipparinkatu 5-7
53100 Lappeenranta

05 5412 414

Katso henkilökuntamme yhteystiedot

Yhteydenottopyyntö

Pakolliset kentät on merkattu tähdellä *.