Mitä teemme?

ETD Finlandin tehdas Shenzhenin talousalueella

ETD on vuonna 2003 perustettu valokuitutarvikkeiden myynti- ja  maahantuontiyritys, joka on kasvanut alan markkinajohtajaksi laadukkailla tuotteilla. Toimisto ja varasto sijaitsevat Lappeenrannassa, mistä toimitamme varastotuotteet seuraavaksi päiväksi kaikkialle Suomeen. ETD on jäsenenä alan yhdistyksissä ja järjestöissä näköalapaikalla kehittämässä ja tuottamassa uusimpia tuotteita asiakkaille. Suomessa olemme mukana Seutuverkot ry, Finnish Data Center Forum ry ja SESKO standardointityössä sekä kansainvälisesti  FTTH Europe -council jäsenenä.

Toimitamme valokuitutarvikkeita kaiken kokoisille yrityksille, tilaukseen koosta riippumatta. Voit tilata tuotteet puhelimella, sähköpostilla ja nyt myös helposti verkkokaupan kautta, tai noutaa suoraan varastostamme Lappeenrannasta.

 

ETD:n asiakaspalvelun perustana ovat;


• Erittäin laaja varastovalikoima
• Nopeat toimitukset seuraavaksi päiväksi
• Tasainen ja korkea laatu
• Asiakas on meille aidosti tärkeä

 

Varastovalikoimamme

Tarjoamme runsaasti eri vaihtoehtoja, pituuksia ja liitinyhdistelmiä. Varastoimme Duplex SC ja LC kytkentäkuidut ylipitkinä sarjoina, SM, MM ja OM3 kuiduilla. Simplex kytkentäkuidut kattavat myös kaikki APC yhdistelmät. Häntäkuiduissa yleisimmistä liittimistä on lukuisia pituus, pakkaus ja värisarja vaihtoehtoja saatavilla. Huomioimme myös harvinaisemmat  FC, ST ja MT-RJ liittimet kytkentäkuitujen varastovalikoimassamme.  Varastomme OM4 ja MPO kuitutuotteissa kasvavat kokoajan. Tämä kaikki on varastoituna Suomessa.

Luotettavaa ja tasaista laatua

ETD valokuitutarvikkeet valmistetaan aina samalla tehtaalla aina. Emme käytä useita toimittajia, koska laadun tasaisuus ja varmuus alkuperästä ovat ensisijaisen tärkeitä laadun varmistamiseksi. Vuosien varrella olemme kehittäneet monipuolisesti tuotteita ja pakkaustapoja yhdessä asiakkaidemme kanssa  vastaamaan suomalaisten käyttäjien vaatimuksia.

Tehtaalla prosessien tarkka seuraaminen ja jatkuva parannus, niin laadun kuin tehokkuuden suhteen, ovat kaiken perusta. Materiaali- ja valmistusteknologian kehitysyhteistyö mm. NTT-AT:n kanssa pitää tuotannon kehityksen kärjessä. Parhaat materiaalit eivät ole edullisimpia, mutta takaavat luotettavuuden. Tarkkuus ja prosessien tarkka toistettavuus yhtenäisillä tuotannon valmistuslaitteilla ja kattava laadun tarkastus erikoislaitteilla eliminoivat virheet alan huipputasoon. Tuotantolaitteiden säännöllinen huolto ja kalibrointi, raaka-aineiden tarkastus ja monivaiheinen testaus tuottavat tasaisen ja korkean laadun.

Liittimien vaimennusarvot täyttivät Suomalaisten operaattorien korkeat laatuvaatimukset jo alusta lähtien. Tehtaan uudistamisen myötä ovat liittimien vaimennusarvot edelleen pienentyneet jatkuvan kehityksen periaatteella. Peruskomponenttien merkitystä luotettavan ja suorituskykyisen verkon ytimessä ei kannata jättää liian vähäiselle huomiolle. Pelkästään liittimien puhtaudella voidaan saavuttaa merkittäviä säästöjä jo asennuksen yhteydessä ja verkon ylläpidossa.  Näennäisesti pienen parannuksen aikaansaaminen vaimennuksessa on erittäin määrätietoisen työn tulosta, koska dB -mittayksikkö on logaritminen.  Kaikki myymämme liittimet ovat jo nyt Category A tasoa. Olemme enemmän kuin askeleen edellä laadussa.

Miksi meiltä kannattaa ostaa?

Vuodesta 2003 asti olemme palvelleet asiakkaitamme erittäin laajalla varastotuotevalikoimalla. Laajan asiakaskuntamme hyväksynnän olemme saavuttaneet myös tasaisen laadun ansiosta.

Tuotteemme ovat valmistettu ainoastaan yhdellä tuotantolaitoksella toimintamme alusta saakka. Tehtaalla ei lajitella tuotantoa eri laatuluokkiin mittausten perusteella, koska laatutasoa pidetään erittäin korkealla ja kaikki tehdään tilauspohjaisesti.

Eri käyttäjäsegmentillä on omat erikoistarpeensa, jotka olemme valikoimassamme huomioineet kunkin tarpeiden mukaisesti. Kehitämme, suunnittelemme ja valmistamme myös uusia tuotteita yhdessä asiakkaidemme kanssa suoraan heidän tarpeeseen.

Suora yhteys tuotantoon mahdollistaa myös räätälöityjen tuotteiden valmistuksen asiakkaan tarpeen mukaan joustavasti pienissäkin tilauserissä.

Laatu, saatavuus, laaja valikoima ja toimitusten nopeus ovat asiakkaidemme arvostamia syitä käyttää ETD Valokuitutarvikkeita. Meiltä on helppo ja mukava tilata tuotteita sujuvasti jo seuraavaksi päiväksi.

Missä tuotteemme tehdään?

ETD tuotteet on valmistettu perustamisesta lähtien samalla tehtaalla. Vahva yhteys tuotantoon takaa varmat ja joustavat toimitukset ja toiminnan luotettavan jatkuvuuden.

Shenzhenin alueella alan  pioneereihin kuuluva tehdas on perustettu jo vuonna 1994. Omistajapohjan laajennuksen ja nimen muutoksen yhteydessä ETD kutsuttiin tehtaaseen kumppaniomistajaksi vuonna 2008. Muut omistajat ovat Taiwanilaisia yrityksiä.

 

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Kipparinkatu 5-7
53100 Lappeenranta

05 5412 414

Katso henkilökuntamme yhteystiedot

Yhteydenottopyyntö

Pakolliset kentät on merkattu tähdellä *.