Ajankohtaista

25 Lok

Kuidun kiitotie seminaari 30 – 31.10.2019

ETD osallistuu Kuidun kiitotie valokuituseminaari– tapahtumaan Hotelli Presidentissä Helsingissä 30 – 31.10. 2019. Esittelemme CtC  kaapelointijärjestelmän, JR jatkoskotelo perheen uudet   versiot, MPO kaapeloinnin runko- ja kytkentäkuidut, sekä käytännölliset  Pölysulku™ LC-adapterit.

 

Meiltä löydät nyt myös entistä paremmat LC kytkentäkaapelit joilla säästät tilaa.

 

Tervetuloa tutustumaan ETD uutuuksiin !

 

Kuidun kiitotie 2019

 

 

Lue lisää

18 Syy
22 Toukokuu

Future Data Summit 2019

ETD osallistuu Future Data Summit 2019 – tapahtumaan Dipolissa Espoossa. Esittelemme  CtC  kaapelointiratkaisuun uutuuksia, OptoKouru™ -tuotteet valokaapelien sujuvaan asentamiseen, erilaiset versiot  MPO kaapelointiin, sekä käytännölliset  Pölysulku™ LC-adapterit, unohtamatta monipuolisia paneeliratkaisuja.

 

Meiltä löydät nyt myös entistä paremmat kytkentäkaapelit joilla säästät tilaa.

 

Tervetuloa tutustumaan ETD konesaliratkaisuihin !

 

Future Data Summit 2019

 

Lue lisää

16 Tam

VERKOSTO 2019 – messut Tampereella 23 – 24.1., osasto A217

ETD osallistuu VERKOSTO 2019 -messuille 23 – 24.1. osastolla A 217, heti SLO osastosta seuraava. Esittelemme uuden CTC konesali kaapelointijärjestelmän, OptoKouruTM kaapelikourun, PölysulkuTM LC adapterit, erilaiset MPO Trunk kaapelit konesaleihin, uudet Päätekotelot pienempien kuitu määrien päättämiseen. Lisäksi vielä pienempiä uutuuksia valokuitujen kytkentään.

etd stand VERKOSTO 2019

 

Lue lisää

16 Tam

Petri Örling on nimitetty ETD Finland Oy:n toimitusjohtajaksi

ETD Finland Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty 14.1.2019 alkaen Petri Örling.

Petri on toiminut erilaisissa myynnin- ja markkinoinnin johtotehtävissä usean yrityksen palveluksessa. Hän on myös työskennellyt aikaisemmin ETD Finland Oy:n myyntijohtajana viisi vuotta.

Lue lisää

06 Syy

Future Data Summit 19. Syyskuuta 2018

ETD osallistuu Future Data Summit – tapahtumaan. Esittelemme mm Uuden CtC  kaapelointiratkaisun, OptoKouru™ kaapelisuojaus järjestelmän, Pölysulku™ LC adapterit, erilaiset MPO kaapelointi ratkaisut ja paneelit. Tule tutustumaan ETD konesaliratkaisuihin!

Lue lisää

23 Maa

Data Center Forum, Helsinki 26. Huhtikuuta 2018 Hotel Crown Plaza

ETD osallistuu taas vuosittain järjestettävään Data Center Forumiin. Esittelemme mm OptoKouru™ kaapelisuojaus järjestelmän, Pölysulku™ LC adapterit, erilaiset MPO kaapelointi ratkaisut ja paneelit. Ilmoittaudu DCF -sivuilla ja tule tutustumaan ETD konesaliratkaisuihin.

 

Lue lisää

23 Maa

OptoKouru™ järjestelmä kaapelien suojaukseen

ETD tuotevalikoimaan on otettu keltaiset OptoKouru™ tuotteet kaapelien suojaukseen laitetiloissa. OptoKouru soveltuu erilaisten laitetilojen ja erityisesti Konesalien kaapelointeihin. Valikoima sisältää erilaisia haaroitus, jatkos, kurvi ja jakelu komponentteja täydellisen kaapelien suojaukseen helpottamaan asennusta ja nopeuttamaan kuituverkon ylläpitoa. 

 

Lue lisää

23 Maa

MPK Päätekotelot varastovalikoimaan

ETD:n tuotevalikoimaan on otettu paljon kysyttyjä muovisia päätekoteloita. Päätekotelot ovat tarkoitettu jatkamaan tai päättämään adaptereihin erilaisia ulko- ja sisäkaapeleita 24 kuituun asti. Valikoima sisältää 4f, 12f, 16f ja 24f kotelot. Valikoimassa on myös esim automaatioon hyvin soveltuva DRB 12f kotelo, minkä voi kiinnittää suoraan DIN-kiskoon. Kotelot ovat valmistettu lujasta pakkasenkestävästä ABS muovista. Koteloissa on PG läpivienti, jatkoslevyt ja adapteri paikat kuitumäärää vastaavalle SC Simplex tai LC Duplex adaptereille.

Lue lisää

18 Tam

Sähkö, Tele, Valo ja AV 2018

Tervetuloa Sähkö, Tele, Valo ja AV 2018 messuille tutustumaan laadukkaimpiin valokuitutuotteisiin, Tele, Mobile, Lähiverkko ja Kuitu Kotiin verkkoihin ja Datakeskuksiin ETD:n messuosastolle C2-318.

Uusina tuotteina esittelemme mm. PölysulkuTM LC adapterit, BatpanelTM, kupari/kuitupaneelit ja OptokouruTM.

Lue lisää

Sivut

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Kipparinkatu 5-7
53100 Lappeenranta

05 5412 414

Katso henkilökuntamme yhteystiedot

Yhteydenottopyyntö

Pakolliset kentät on merkattu tähdellä *.